Zdravje❄ Cover Image
Zdravje❄ Profile Picture
Zdravje❄
@zdravje
26 people like this
2 yrs - Youtube

1 y - Translate

❄️

image
1 y - Translate

❄️

image
1 y - Translate

❄️

image
2 yrs - Translate

🌿ESSENTIAL ZINC🌿 со сибирски билки

👉Производот содржи цинк и бакар во органска форма, како и природен витамин Ц
👉Цинкот ја поттикнува нормализација на размена на јаглени хидрати и микроелементи
👉Ги чува коките, го подобрува квалитетот на кожа и коса
👉Бакарот придонесува за заштита на имунолошкиот систем и ги штити клетките од оксидативен стрес
Состав: екстракт од плодови ацерола, екстракт од ехинацеја, екстракт од корен на голем чичок, екстракт од плодови на шипинка, лактат од цинк, цинк цитрат, бакар цитрат
60 капсули

image
2 yrs - Translate

⚡️ESSENTIAL MINERALS IRON ⚡️

⚡⚡⚡Oрганско железо

👉 Формула за апсорпција на кислород: 👉два вида органско железо (фумарат и аскорбат) помагаат во спречување анемија и одржување на соодветно ниво на хемоглобин.
👉Ефикасна комбинација на витамини Б, Ц и сибирски лековити билки.
👉На кожата ѝ дава младешки изглед.
👉На телото му дава дополнителна енергија.
✅60 капсули

image